Vini Amici, het evenement

De Grote Kerk wordt voor één weekend omgetoverd in een sfeervol en warme omgeving, waarbij u bij binnenkomst uw jas in bewaring kunt geven bij de garderobe. Vervolgens wordt u een Vini Amici-glas gevuld met bubbels aangereikt. Een mooi begin van een gezellige avond. Bij de diverse ondernemers kunt u wijnen proeven of drinken. Voor deze wijnen betaalt u door middel van het Vini-muntje. Deze muntjes worden op twee lokaties in de Grote Kerk verkocht. Waar precies kunt u terugvinden in uw programmaboekje.

Muntjes hebben een waarde van €2,-. Je kunt al wijnen proeven voor maar één muntje!

Glazen spoelen

Niets is vervelender dan een vies glas. Op twee plaatsen kunt u uw glas inleveren om gespoeld te worden en krijgt dan direct een nieuwe schoon glas mee.

Bijpassende gerechten

Italiaans Restaurant VITO verkoopt bijpassende hapjes en gerechtjes in de Grote Kerk. Daarnaast is Kaasboer Niek aanwezig met een assortiment aan Hollandse en Franse kazen! Op de plattegrond kunt u hen gemakkelijk terugvinden.

Muzikale omlijsting

De Muzikale omlijsting van Vini Amici is samengesteld door Jos van Beest, die zelf alle dagen te beluisteren valt. Naast het trio van Jos van Beest treden verschillende artiesten op.